Daniëlle Oerlemans op vrijgezellenfeestje Gwyneth

123

Daniëlle Oerlemans (45), de vrouw van mediatycoon Reinout Oerlemans, was dit weekend aanwezig op het vrijgezellenfeestje van actrice Gwyneth Paltrow.

Spiritueel

De vriendinnenclub reisde af naar Cabo San Lucas in Mexico. Volgens Daniëlle werden liefde en gelach afgewisseld met het maken van kampvuurtjes. Omdat Gwyneth nogal spiritueel is, werd er een speciale ceremonie georganiseerd op het privéstrand van het vijfsterren-resort waar ze verbleven.

Daniëlle is tot de inner circle van de Hollywoodster toegetreden via dochter Fiene (14). Zij is het beste vriendinnetje van de 13-jarige Apple, dochter van Gwyneth en ex-man Coldplay-zanger Chris Martin.

Privéjet

Celebrities als Stella McCartney, Drew Barrymore, Reese Witherspoon en Kate Hudson ontbreken op de foto’s, maar zij waren volgens Amerikaanse media wel degelijk in het sjieke Costa Palmas. Cameron Diaz zou de locatie zelfs hebben gekozen en een privéjet hebben geregeld.

Wild feestje

Bronnen meldden eerder aan Page Six dat er een ‘wild feestje’ op de planning zou staan. ,,Ik heb nooit eerder een huwelijksdag gehad, met alles erop en eraan. Ook al ben ik 45, ik voel me als een 21-jarige door alles wat er te gebeuren staat’‘, aldus Paltrow eerder dit jaar. Zij trouwde eerder met Chris Martin, maar dat was in het geheim.

Gwyneth en producer-scenarioschrijver Brad Falchuk (46) maakten hun verloving bekend in Goop-magazine, het tijdschrift van  Gwyneths lifestylemerk Goop.

Blessings Love Laughs and Bonfires #hens #momsquad 💕 @costapalmas

A post shared by Danielle Oerlemans (@danielleoerlemans) on

#costapalmas #henweekend

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on