Dave Roelvink wederom rijbewijs kwijt?!

Door: Lies Jansen
21-02-2021

In een nieuwe aflevering van het programma De Kluis van StukTV is een bizarre onthulling gedaan. Het rijbewijs van Dave Roelvink zou namelijk zijn ingetrokken. Dit zou voor Dave niet de eerste keer zijn.

Rijbewijs afgepakt

De deelnemers Ronnie Flex, Monica Geuze en Dave Roelvink gingen de strijd aan tegen het StukTV team. Wanneer Dave aan Monica vraagt of zij het voertuig in het spel wil besturen, antwoordt ze: ,,Ja dat moet wel hè. Ronnie heeft geen rijbewijs en die van jou is afgepakt!”

Lamborghini in de prak

De reden achter het invorderen van zijn rijbewijs is mogelijk het auto-ongeluk halverwege 2020. Juni vorig jaar reed Dave de Lamborghini van zijn vriend Mo Bicep in de prak. ,,Na het wegslippen van de auto ben ik vannacht de macht over het stuur verloren. Godzijdank ben ik er vrijwel zonder letsel vanaf gekomen”, aldus Dave.

Onder invloed

Het is niet de eerste keer dat Dave Roelvink zijn rijbewijs is ingevorderd. In 2018 zou Dave dronken achter het stuur zijn gekropen. Hij bleek bij de alcoholcontrole 2,5 keer de toegestane hoeveelheid drank op te hebben. Heel eenvoudig gaf Dave zich toen niet gewonnen. Hij moest eerst klemgereden worden door de politie. 

Meer DenD