De Bruyne ziet nog genoeg uitdagingen voor Manchester City

Door:
27-06-2020

De Engelse landstitel mag dan vergeven zijn aan FC Liverpool, Kevin De Bruyne beschouwt het seizoen voor Manchester City bepaald nog niet als verloren. In de Premier League is de tweede plaats het hoogst haalbare, maar de ploeg van coach Pep Guardiola is nog actief in de Champions League en de strijd om de FA Cup.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Ik denk dan ook dat we nog heel wat kansen hebben in die bekercompetities. Stel je voor dat we ze zouden winnen, dan zou het alsnog een ongelooflijk seizoen zijn”, zegt Belgisch international De Bruyne op de website van de club.

In de FA Cup wacht Newcastle United in de kwartfinales, in de Champions League verdedigt zijn ploeg een 2-1-voorsprong van de uitwedstrijd tegen Real Madrid, kort voor de coronacrisis de sport stillegde. Daarna volgen mogelijk de kwartfinales in toernooivorm. “In vergelijking met andere ploegen doen we het toch niet onaardig”, vindt De Bruyne. “Naast de titel grijpen is nooit leuk, maar ik denk dat we eerlijk moeten zijn en toegeven dat Liverpool beter was dit jaar.”

 

BUZZS

 

 

Meer DenD