De lach is terug bij Ceballos

Door:
08-10-2019

Middenvelder Dani Ceballos heeft weer lol in voetbal. Bij Real Madrid was hij de afgelopen twee jaar het plezier naar eigen zeggen volledig verloren. De 23-jarige Spanjaard verhuisde afgelopen zomer op huurbasis naar Arsenal, waar hij snel is uitgegroeid tot een vaste waarde. Dankzij zijn sterke spel bij de Engelse club kreeg hij een uitnodiging van de Spaanse bondscoach Robert Moreno voor de komende EK-kwalificatiewedstrijden tegen Noorwegen en Zweden.

“Ik voel me helemaal thuis bij Arsenal”, benadrukt Ceballos.”Ik wist heel zeker dat ik bij Real Madrid moest vertrekken. Nu al kan ik zeggen dat het een juiste beslissing is geweest.”

Ceballos stapte in 2017 over van Real Betis naar Real Madrid. De Franse coach Zinédine Zidane gaf hem echter zowel in zijn eerste periode als in zijn tweede termijn als coach van de ‘Koninklijke’ weinig kans. “Ik wilde weer spelen en weer genieten van voetbal. Bij Real Madrid was dat helaas niet het geval. Nu ben ik weer heel gelukkig bij Arsenal. Dat ik nu bij de Spaanse selectie zit, is een beloning voor mijn besluit om weg te gaan bij Real Madrid.”

 

BUZZS

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen