De Vos en Grueter commentatoren FIFA 2020

AMSTERDAM – Sierd de Vos en Jeroen Grueter zijn de commentatoren van de nieuwste versie van het spel FIFA. Zij nemen de plaatsen in van Evert ten Napel en Youri Mulder.

In een periode van bijna een jaar zijn meer dan een miljoen woorden en uitspraken opgenomen door De Vos en Grueter. FIFA-spelers kunnen erop rekenen dat ze het beroemde ‘Koekoek’ terug gaan horen in het spel, evenals vele andere uitdrukkingen waar De Vos beroemd door is geworden.

“We weten dat onze fans hoge verwachtingen hebben en we hopen dat we deze verwachtingen kunnen overtreffen met behulp van onze persoonlijke eigenschappen, uitspraken en de uitstekende samenwerking die we hadden. Een ding is zeker: de spelers worden verrast, maar krijgen uiteraard ook uitspraken te horen die ze eerder hebben gehoord”, zegt De Vos.

“Sierd en ik hebben onze eigen draai gegeven aan het commentaar in de game van dit jaar en we hebben ontzettend veel lol gehad in de studio. Ik ben ervan overtuigd dat spelers dit duidelijk terug kunnen horen in FIFA 20”, aldus co-commentator Grueter.

 

BUZZS