Deze BZV-stellen zijn nog bij elkaar!

Door: DitjesenDatjes
30-11-2018

In de Boer zoekt Vrouw-vooruitblik van de aflevering van komende week is te zien dat boer Wim alleen aan komt lopen, boerin Steffi samen met haar ‘grote liefde’ Roel is, en dat er iets gebeurd is in het liefdesleven van boer Marnix. Maar het filmpje verklapt ook welk BZV-stel net zoals Steffi en Roel nog bij elkaar is!

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Keuze

Hoewel het filmpje over de reünie-aflevering maar 24 seconde duurt, wordt er veel in verklapt. Boerin Steffi is nog steeds stapelverliefd op Roel. Samen komen ze stralend aanlopen. Ook boer Marnix ziet er gelukkig uit. ‘Er is iets gebeurd’, geeft hij toe als Yvon opmerkt dat de lege stoel die naast hem staat misschien wel bedoeld is voor zijn date. Boer Jaap is enkel alleen te zien in het filmpje, dus zonder ‘zijn’ Marian. Als Yvon vraagt ,,Waar twijfel je aan”, antwoordt Jaap: ,,Of ik wel de juiste keuze heb gemaakt.” Dat belooft niet veel goeds. Ook de relatie van Wim lijkt niet goed te gaan. Hoewel hij en Marit nog stapelverliefd waren tijdens de citytrip, komt ook Wim alleen aanlopen.

Geluk

Gelukkig is er naast Steffi nóg iemand die wél liefdesgeluk heeft gevonden door het programma: Michelle!  De spirituele champignonnenkweekster is nog steeds gelukkig met de stille Maarten. ,,Ze geeft mij het gevoel dat het gewoon goed is”, horen we Maarten zeggen in het filmpje. Ondanks haar onzekerheid en angsten is het Michelle gelukt om een leuke man te vinden.

De laatste aflevering van het seizoen! 😢

Verwacht Marnix nog iemand op de reünie??? 😱

Geplaatst door Boer zoekt Vrouw op Donderdag 29 november 2018

Meer DenD