‘Deze man heeft het hart van Steffi veroverd’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De afleveringen van Boer zoekt Vrouw zijn al in de zomer opgenomen, en de boeren hebben dus al hun grote liefde gekozen. Zowel de boeren als de briefschrijvers mogen geen woord zeggen over de uitslag, want anders moeten ze een flinke boete aan de KRO-NCRV betalen. Maar buurtbewoners, vrienden en familie weten natuurlijk wél de uitslag.

Klapperende oortjes

Duizenden kijkers zagen gisteravond hoe Harrold ‘rode wangen en klapperende oortjes’ kreeg van boerin Steffi. De vrachtwagenchauffeur is duidelijk verliefd op de boerin, en het lijkt wederzijds te zijn! Buurbewoners van Steffi, die in de omgeving van het Brabantse Boekel woont, weten dat de boerin inderdaad heeft gekozen voor Harrold.

Voor de kijker zal het geen verrassing zijn. Steffi heeft nog nooit wat negatiefs over Harrold gezegd. Zélfs toen hij uitsliep en Steffi al lang aan het werk was vond ze dat wel fijn. ,,Ik vind het wel fijn dat hij niet op zijn tenen gaat lopen voor mij. Hij laat zich niet zomaar de wind in zijn broek jagen”, legde de boerin uit. Ook was het overduidelijk dat ze de tractor van Harrold geweldig vond, en er graag nog een keer een ritje op maakt. Hij is de gangmaker en de grappenmaker, en weet de sfeer er goed in te houden. Iets wat Steffi nodig lijkt te hebben, maar wat de andere twee mannen haar niet kunnen geven. De uitslag lijkt overduidelijk: Steffie laat Kevin en Roel links liggen en gaat voor Harrold!

Foto: Linelle Deunk

Michelle

Wie de andere boeren hebben gekozen is veel onduidelijker. Marnix lijkt geen van de vrouwen leuk te vinden, en zegt meerdere malen dingen graag alleen te doen. Jaap vindt ze allemaal wel gezellig en Wim heeft moeite met toenadering zoeken bij de twee overgebleven vrouwen. Alleen Michelle lijkt een duidelijke voorkeur te hebben: Maarten. Hij reageerde begripvol toen Michelle haar hart uitstortte over haar destructieve relatie, en het zelfs herkende.

 

Tags

BEKENDBOER ZOEKT VROUWBOERIN MICHELLEBOERIN STEFFIBZVHARROLDKEUZEMAARTENMARNIX

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck