Dionne Stax over ex: ‘Hoopte gelukkig te zijn met hem’

Dionne Stax
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Dionne Stax heeft weer te kampen met flink liefdesverdriet. Haar relatie met Sytse liep op de klippen nadat hij haar verliet voor zijn ex-vriendin. Een open wond voor Dionne, die na haar affaire met Humberto óók werd ingeruild voor ‘de ex’. Dionne had alle hoop op een succesvolle relatie met haar Sytse en was gek op hem: ,,We hebben het zo fijn samen…”

De breuk

De reden achter de breuk is volgens een insider het ‘egocentrische karakter’ van Dionne. Haar toenmalige vriend Sytse wilde absoluut niet in de pers verschijnen, maar Dionne gaf hier geen gehoor aan. Zij verklapte hun relatie op de radio en binnen de kortste keren wist iedereen ervan af.

Sytse deed een wanhoopspoging om buiten de media te blijven: hij vroeg tevergeefs een foto- en publicatieverbod aan bij de rechter. Hier werden de eerste scheuren zichtbaar: ,,Het was alsof Sytse op dat moment afstand begon te nemen van Dionne.”

Ook vertelt de insider dat Sytse direct na hun breuk terugkeerde naar zijn ex-vriendin: ,,Uiteindelijk is hij om die reden weer alleen verder gegaan. Wat later is hij teruggekeerd bij zijn partner vóór Dionne.”

Zag Dionne het aankomen?

Het lijkt alsof Dionne met haar hoofd totaal in de wolken zweefde, terwijl haar partner hun breuk al aan het bekokstoven was. In een interview met de Nouveau begin dit jaar vertelde ze stapelverliefd over haar droomman:

,,Hij heeft veel humor, maakt het leven lichter en vangt me op als het even tegenzit. Bij hem weet ik gewoon: dit is veiligheid, dit is thuis voor mij.”

De presentatrice kon haar geluk niet op: ,,We hebben het zo fijn samen. Maar eigenlijk geniet ik al enorm van de meest onbenullige dagelijkse dingen. Samen boodschappen doen, samen koken. En dat ik dan ’s ochtends wakker word en we samen ontbijten, en alles bespreken wat ertoe doet.”

LEES OOK:

Dionne Stax weer single: vriend laat haar in de steek voor zijn ex

Bezette mannen

Had Dionne de benen moeten nemen toen ze erachter kwam dat ze wéér voor een bezette man was gevallen? De presentatrice raakte wederom terecht in een ingewikkelde liefdestriangel, die nu voor de tweede keer slecht is afgelopen voor haar. De insider vertelt aan Privé dat de totaal onverwachtse breuk Dionne enorm zwaar valt:

,,Voor de presentatrice kwam de breuk totaal onverwacht. Naar ik heb begrepen, heeft ze het er behoorlijk moeilijk mee.”

Tags

BREUKDIONNE STAXHUMBERTO TAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck