Dionne Stax in de stad van de liefde, maar hoe is het met de liefde?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie


Wie Dionne Stan volgt op kennelijk haar favoriete sociale medium Instagram weet dat de populaire Journaallezeres, verslaggeefster van Koningsdag, presentatrice van bijzondere Omroep Max-programma’s momenteel met volle teugen geniet van haar vrije tijd. Foto’s uit Spanje, het Vondelpark en nu dan een prachtig beeld uit de stad van de liefde, Parijs, deelt ze met iedereen die haar volgt.

Maar hoe hoe gaat het met de liefde?

Na een turbulente periode, waarin Stax keihard heeft gewerkt en successen boekte, werd Dionne ook in verband gebracht met een liefdesaffaire met de populaire Humberto Tan. De RTL-host van Late Night zou verliefd zijn geworden op Dionne, maar na alle publiciteit van een paar maanden geleden is het nieuws over de affaire volledig drooggevallen. Voor het gezin van Tan was de ophef natuurlijk een groot drama, waarbij Tan ook nog tijdelijk elders zou zijn gaan wonen (in Amsterdam-Buitenveldert werd gezegd).

Stil rond vermeende affaire met Humberto

Overigens hebben zowel Dionne Stax als Humberto Tan nooit officieel gereageerd of bevestigd dat er sprake zou zijn van een liefdesrelatie.
Dionne Stax wilde onlangs in een interview met Flair niet ingaan op de geruchten over haar affaire met Humberto Tan: “Ik vind het zonde om mijn tijd en energie daarin te stoppen. Het is een kwestie van schouders ophalen en dóór.”

Wie goed tussen de regels door kan lezen leert veel van het interview met het weekblad: Zo houdt de 31-jarige presentatrice niet van one night stands, scheert ze haar hoofd liever kaal dan dat ze 25 kilo aankomt en houdt ze niet van tinderen.

Van one-night-stands moet Dionne niets weten, onthulde ze: “Alsjeblieft niet elke week een onenightstand, daar ben ik echt niet van. Ik zou niet weten wat ik met een onbekende man in mijn huis zou moeten doen. Wegwezen jij! Ik ben daar niet voor gemaakt. Dan maar een non, haha.”

Tags

DIONNE STAXHUMBERTO TANPARIJS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck