‘Dit hotel heeft uitzicht op Koningspaar’

Villa Willem-Alexander
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Máxima spotten in Bikini, zien hoe Amalia relaxt in de zon en het hele koninklijke gezien zien barbecueën? Dat kan! Recht tegenover de villa van koning Willem-Alexander en koningin Máxima in Griekenland ligt namelijk een hotel.

Zwembad en privé-strand

Het gaat om het Sunny Place Resort Porti Heli. Hoewel dat chique klinkt, is het hotel verrassend betaalbaar voor veel mensen want 1 nacht voor twee personen kost ongeveer 100 euro. Dan heb je een Deluxe kamer met uitzicht op het zwembad, een extra groot tweepersoons bed én gratis ontbijt. Wie wil relaxen kan zich neervlijen op het privéstrand dat bij het hotel licht.

Lees ook:
‘Máxima gefotografeerd in bikini’


De reviews zijn ook goed. 125 gasten hebben een beoordeling achtergelaten en het gemiddelde cijfer is een 9! Vooral het personeel wordt geprezen in de reviews en ook zouden de meeste kamers een prachtig uitzicht hebben. Ook in de omgeving is er genoeg te doen voor de cultuurliefhebber want er liggen een aantal steden dichtbij het hotel. Daarnaast zijn er natuurlijk veel restaurants en café’s in de buurt.

Vier miljoen euro

Niet zo gek dus dat onze Koning en koningin er voor gekozen hebben om de naar verluidt ruim 4 miljoen euro kostende villa te kopen. Het gezien geniet volop van hun prachtige vakantiehuis, want iedere zomer verblijven ze er een aantal weken.

Tags

GRIEKENLANDHOTELKONINGSPAARMAXIMASPOTTENVILLAWILLEM-ALEXANDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck