Dit is de meest verdachte kandidaat van Wie is de Mol?!

WIDM
Door: DitjesenDatjes
10-01-2020

De eerste aflevering van Wie is de Mol? is nog niet uitgezonden, maar toch konden mensen al laten weten welke kandidaat ze het meest verdenken. De scores liggen dicht bij elkaar, maar iemand moet de meest verdachte kandidaat zijn.

Nu al stemmen

Buddy Vedder, Claes Iversen, Nathan Rutjes, Leonie ter Braak, Anita Witzier, Miljuschka Witzenhausen, Johan Goossen, Rob Dekay en Jaike Belfor gaan dit jaar op zoek naar De Mol. Dat doen ze in China, waar ze opdrachten moeten doen om geld voor de pot te verdienen die de winnaar uiteindelijk mee naar huis krijgt.

Wie is de Mol? is niet alleen spannend voor de kandidaten zelf, maar ook voor de kijkers thuis. Echte Molloten zitten op de bank mee te schrijven in een eigen boekje, kijken afleveringen over en over om alle geheime aanwijzingen te kunnen vinden en struinen internet af naar tips van anderen. Vervolgens kunnen ze via de app van het programma laten weten wie ze het meest verdenken. Dat kon nu ook al, en de meest verdachte persoon is…..Miljuschka!

Toeval, dwaalspoor of aanwijzing?

Dat zij de meeste stemmen heeft gekregen is opvallend, vooral omdat een Molloot onlangs een aanwijzing heeft gevonden die naar een hele andere kandidaat leidt! In de intro van het programma is een telefoon te zien waarop de tijd 18:10 staat. In de tiende seconde van het filmpje is het loge van De Mol te zien, en precies acht seconde later Claes Iversen! Is het toeval, een dwaalspoor of was het de eerste verborgen aanwijzing van dit jaar?

Meer DenD