Dit is het vermogen van Maan (22)

Vermogen Maan
Door: Tanja Brouwer
25-11-2019

Pas drie jaar is Maan bij veel mensen als zangeres bekend. In 2016 won ze het zesde seizoen van The Voice of Holland en sindsdien is ze vaak te zien op televisie en natuurlijk veel te horen op de radio. En al dat optreden heeft haar geen windeieren gelegd.

Vermogen

Bekendeburen heeft uitgezocht wat het geschatte vermogen is van Maan. De zangeres, die pas 22 jaar oud is, heeft één bedrijf op haar naam staan: Maan Productions BV. De laatste cijfers die bekend zijn bij de Kamer van Koophandel dateren uit 2018. Daaruit blijkt dat het vermogen 214.215 euro bedraagt. Wel blijken er nog wat schulden te zijn, namelijk 46.522 euro.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Marco

Niet alleen lopen de zaken lekker voor Maan. Ook is ze succesvol in de liefde. Ze is namelijk al een tijd samen met dj Tony Junior. Onlangs kwam Maan wel negatiever in het nieuws. Toen de affaire van Marco Borsato uitkwam vorige maand werd ook al snel Maan genoemd. De zangeres leerde Marco Borsato kennen tijdens The Voice. Ze hadden veel contact want Marco was haar coach, maar ook nadat Maan de finale won zouden de twee elkaar nog zien. En insiders beweerden aan weekblad Story dat het niet bij bijpraten bleef……

Meer DenD