Dit speelde er tussen Rick en Gaby

Rick Brandsteder
Door: Lies Jansen
31-07-2020

Enkele Bachelorette-kijkers waren van mening dat presentator Rick Brandsteder en Bachelorette Gaby Blaaser het perfecte koppel vormen. De twee kunnen het goed met elkaar te vinden. Nu vertelt Rick in het Algemeen Dagblad openhartig over de band tussen hem en Gaby.

Kennen elkaar al jaren

De twee blijken elkaar al jaren te kennen. ,,Gaby en ik kennen elkaar al sinds we een jaar of 15 zijn”, vertelt de presentator in het AD. Hierdoor zouden ze een ‘vertrouwensband’ hebben, aldus Rick. 

Samen naar feestjes

De twee gingen altijd samen naar feestjes. Rick vervolgt: ,,We zijn opgegroeid in dezelfde buurt, we zaten in hetzelfde groepje waarin we allemaal scootertjes hadden waarmee we feestjes en partijen afgingen.” 

Ondanks dat de presentator begrijpt vaak gelinkt te worden aan vrouwen, wordt hij daar soms wel moe van. Hij vertelt over hem en de speculaties rondom Gaby: ,,Ik word daar soms wel een beetje moe van en laat het altijd lekker gaan. Dan hebben we er dus wel voor gezorgd dat het goed overkomt samen.”

Nieuwe Robert ten Brink

Eerder vertelde Rick zijn nieuwe rol bij De Bachelorette geweldig te vinden. In de ochtendshow van SLAM! vertelde hij: ,,Ik voel me een beetje de nieuwe Robert ten Brink.”

Nieuwe liefde Gaby

Intussen is er voor Gaby wel een nieuwe liefde opgebloeid. Lees hier over haar mogelijk nieuwe vlam.

DenD promoties