Doorgestoken kaart? Vraagtekens bij B&B Vol liefde-deelneemster Debbie

Debbie Breg
Door: Charlotte Wijnen
23-07-2021

Steeds meer vraagtekens rond het programma B&B Vol Liefde. Hoewel de ene deelnemer al een vriend lijkt te hebben, wordt er weer bij een andere deelnemer getwijfeld aan de oprechtheid. Is het programma doorgestoken kaart?

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Ze zoekt een klusjesman’

Het programma is pas net op de televisie en kijkers raken al niet meer uitgepraat over deelneemster Debbie. Hoewel bij de andere deelnemers al wat liefde opbloeit, zien we daar bij Debbie niets van terug. Die gebruikt ‘haar mannen’ liever als klusjesmannen.

Melvin en Pascal zijn naar het Italiaanse Salerno afgereisd waar Debbie een bed and breakfast runt. De mannen hopen de ware liefde bij haar te vinden. In de aflevering van gisteren klussen de heren er flink op los en kijkers hadden vooral medelijden met Melvin.

Debbie nam Pascal mee op date, en liet Melvin achter in de B&B. ,,Ik begin het gevoel te krijgen dat ze een klusjesman zoekt”, zei Melvin, die tijdens de date flink aan het klussen was bij de ingang.

‘Zo gemaakt en onoprecht’

Maar Debbie liet duidelijk merken zich van geen kwaad bewust te zijn. ,,Hij wil natuurlijk heel graag in Italië wonen, hij ziet mij als de perfecte vrouw”, legde ze uit. Volgens haar vindt Melvin het dan ook geen enkel probleem om de ‘klusjesman’ uit te hangen.

En toen barstte de bom bij de kijkers, die flink losgingen op Twitter. Debbie haar gedrag gaat zó ver, dat er getwijfeld wordt aan haar oprechtheid. ,,Zo gemaakt en onoprecht”, zegt een Twitteraar.

LEES OOK:

Heeft ook Roxanne al een vriend voor deelname B&B Vol Liefde?

Doorgestoken kaart?

En dat is nog niet alles. Debbie vertelde ook dat ze dagelijks urenlang met haar moeder belt, terwijl ze steeds had gezegd hoe vreselijk druk ze was. Uitspraken die bij kijkers ook helemaal verkeerd vielen.

Dat Debbie voor flink wat opschudding zorgt, is wel duidelijk. De grote vraag is wat voor intenties Debbie heeft met haar deelname.

Want wanneer er gekeken wordt naar de recensies van haar bed and breakfast, luidt de meest recente als volgt: ,,Geweldige eigenaren Debbie en Nathalie. Ze deden alles om ons een geweldig verblijf te geven.” En dat terwijl Debbie in het programma zegt dat ze het alleen runt én op zoek is naar een man. Is het allemaal doorgestoken kaart?

Ondertussen raken kijkers niet uitgepraat over de deelneemster:

Meer DenD