WE WILLEN ALLES WETEN OVER LIEFDESLEVEN TAN, JINEK, PAUW

Door: Ditjes en Datjes
04-04-2017

De liefdesperikelen van de Nederlandse talkshowhosts hebben een ding met elkaar gemeen: er wordt voortdurend over hun soms turbulente liefdesleven gepraat maar dan vooral BUITEN de uitzending.

Hun privéleven is een gewild onderwerp van speculatie en roddel. Probeerde Eva Jinek het met advocaat Bram en daarna met dierenvriend Freek Vonk: voorpaginanieuws! Jeroen Pauw onthulde ooit dat hij met meer dan 200 vrouwen het bed indook. Inclusief Loretta Schrijver, Manuela Kemp, Sophie Hilbrand en Daphne Bunskoek. Pauw kreeg het stempel op zich van rokkenjager.

En dan nu de perikelen rond Humberto Tan. Dionne Stax, de aantrekkelijke, blonde collega van het NOS Journaal en invalkracht bij Omroep Max, zou een onweerstaanbare aantrekkingskracht hebben op de succesvolle host van Late Night. Tan blijft een gentleman en reageert niet. Maar ondertussen ligt zijn privéleven gewoon op straat. Tan is vader van drie kinderen en zou het gezin (tijdelijk) hebben verlaten. Tenminste, zo meldt Privé.nl.

Spanning

Ook een populaire tv-presentator is maar een mens van vlees en bloed. Is het de spanning van het televisiemaken die zorgt voor de amoureue escapades? Is de kick van het bekende Nederlanderschap te veel weelde voor de programmamakers? Of horen de amoureuze beslommeringen er gewoon bij in ons dagelijks leven? Dus ook, zoals het vroeger werd genoemd, op het Gooise matras.

Het publiek heeft Pauw, Jinek en Tan in de armen gesloten. Ze worden gewaardeerd om hun dagelijkse gastvrijheid: we mogen meekijken als zij vragen stellen over soms indringende privékwesties aan Nederlanders in het nieuws. Of ze daarom ook hun eigen privéleven meteen op straat moeten gooien is maar zeer de vraag.

 

 

 

Meer DenD