Jouw droomhuis ligt op Bonaire

Door: DitjesDatjes
23-06-2017

Aan het Kralendijkse strand om precies te zijn. Het droomhuis van de half Colombiaans-Bonairiaanse Carolina Ranis en de oer-Hollandse Matthijs uit Gorinchem heeft een bijzondere historie. ,,Het is al generaties achtereen in bezit van mijn familie en nu van ons”, vertelt Carolina enthousiast over hun bijzondere plek Kas Boei Boei.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

,,Ons huis bevindt zich op een, voor locals, zeer bekend punt: Chachacha beach. Dit is een klein strandje waar het heerlijk zwemmen, snorkelen en duiken is. Vanaf Kas Boei Boei loop je zo de zee in! In het weekend is dit ook een plek waar de plaatselijke inwoners samenkomen voor een barbecue of een drankje.”

Up to date

Anderhalf jaar geleden is de woning compleet gerenoveerd, vertelt Matthijs. ,,Het hele huis is onder handen genomen en is helemaal up-to-date gemaakt. Alleen de buitenmuren zijn nog overeind gebleven, want de binnenkant is compleet opnieuw ingericht en gemoderniseerd.”

Voordat het stel in aanraking kwam met Micazu verhuurden ze Kas Boei Boei zelf. Carolina: ,,Maar het is toch fijner om het via een platform te beheren. We merken dat we ons enthousiasme over het huis en Bonaire makkelijk op andere mensen over kunnen brengen.

We ontvangen regelmatig terugkerende bezoekers. Dat is natuurlijk het grootste compliment dat je kunt krijgen!

Het koppel probeert zelf zoveel mogelijk op Bonaire te zijn. ,,Komende augustus gaan we trouwen in Colombia”, vertelt de aanstaande bruid. ,,Dus het kan zo maar zijn dat we er een weekje Bonaire achteraan plakken!”

Carolina houdt erg van snorkelen en Matthijs is een echte duiker. ,,En dan ben je in Kas Boei Boei aan het goede adres. Er zijn maar weinig plekken op de wereld met zo’n mooie onderwaterwereld als Bonaire.”

 Ga hier naar de site.

Uitzicht vanaf de keuken en het terras op zee.

Meer DenD