Ons vakantiehuis in: Montebuono (Lazio), Italië

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Na héél lang zoeken hebben Jolanda en Lex 6 jaar geleden, op de grens van Umbrië en Lazio hun vakantiehuis Casa Elide gevonden. ,,We wisten direct, dit is het!” vertelt Jolanda. ,,Alles klopte, de plek, de ruimte, de rust.”

Casa Elide ligt midden in de groene heuvels van de Sabina, even ten noorden van Rome. Lex: ,,Voor ons gezin komen er vele goede zaken van het leven in Italië samen; prachtige natuur, heel veel cultuur, heerlijk eten, mooie wijnen en een heerlijk volk!”

Jolanda en Lex zijn 2 jaar bezig geweest om het grote huis van binnen op te knappen en om de oude, ingestorte schuur om te bouwen tot een zelfstandige studio voor twee personen. ,,Ook hebben we een heerlijk zwembad aan laten leggen, wat best een klus was gezien de complexe regelgeving in Italië”, legt Jolanda uit. ,,Voor ons is het een superplek geworden, waar je heerlijk loom bij het zwembad kunt liggen, maar vanwaar je ook, binnen een uur, voor het Colosseum in het oude centrum van Rome staat!”

Inmiddels hebben Jolanda en Lex in Montebueno een heel team paraat dat er voor zorgt dat alles op rolletjes verloopt. Lex: ,,Zoals bijvoorbeeld onze Engelssprekende gastvrouw, Simona. Zij ontvangt de gasten bij aankomst en vertelt hen over het huis. Ook verzorgt ze desgewenst een diner aan huis met chef-kok Danielle, of een avontuurlijke dag paardrijden in de omgeving!”

Beoordelingen huurders:

Sabine: ,,Mooi huis met een fijn zwembad dat ligt in een zeer rustige omgeving. Je waant je voor even alleen op de wereld.”

Marike: ,,Fantastische ligging, prachtig huis en goed verzorgd interieur. Een pareltje in de prachtige heuvels ten noorden van Rome!”

Rita: ,,Wij hebben genoten van de sfeervolle woning met alle faciliteiten, mooie tuin en heerlijk zwembad waar onze kleinkinderen zich dagelijks hebben vermaakt.”

Informatie:

-Geschikt voor 10 personen

-Prachtige natuur

– Veel privacy

-Gemiddeld cijfer: 8,9

-Micazu.nl snelcode 22513

Tags

MICAZUREIZEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck