Ons droomhuis staat in Aubeterre-sur-Dronne

Door: DitjesenDatjes
24-03-2018

Drie zomervakanties lang toerde Manno Bannink en zijn partner … achter Franse makelaars aan door het prachtige landschap van de Dordogne. Daar zouden zena een intensieve speurtocht, uiteindelijk hun droomhuis vinden.  

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Cijfer 9,3

Drie zomervakanties lang toerde Manno Bannink en zijn partner … achter Franse makelaars aan door het prachtige landschap van de Dordogne. Daar zouden ze, na een intensieve speurtocht, uiteindelijk hun droomhuis vinden.  

 ,,We zochten een authentieke Franse woning voor zo’n zes tot acht personen, op een mooie plek, vrij, niet afgelegen, goed onderhouden, constructief goed, een zwembad, op een likje verf na zo geschikt om te betrekken of te verhuren”,  vertelt Manno. 

Dat klonk eenvoudiger dan het was. ,,De huizen die we zagen waren of te groot, of toch te klein, of niet goed genoeg onderhouden, of hadden de verkeerde ligging, of het voelde gewoon niet goed”, gaat Manno verder. ,,Gelukkig ontmoetten we in de zomer van 2013 ‘onze’ Joris van Grinsven, een Nederlandse ontwerper, die al jaren in Frankrijk met een goed stel bouwvakkers authentieke Franse huizen een tweede leven geeft. Met hem vonden we Villa De Banninck bij Aubeterre-sur-Dronne!” 

 Wat volgde was een zeer intensief traject van overleg en verbouwen. ,,In vijf maanden werd ons huis gestript en tot nieuw leven gebracht. Dat was nodig: er was 50 jaar lang niets gebeurd. Villa De Banninck is authentiek en modern tegelijk geworden. De uitstraling is dat van een oude Franse villa, de inrichting is modern en van alle gemakken voorzien: luxe keuken, ruime badkamers, comfortabele bedden en een woonkamer met een mooie oude schouw. De tuin is ruim met daarin een nieuw zoutwater zwembad.” 

 MarjolijnLeiden  

,,Dit is echt een plek waar je heerlijk kunt ontspannen. Het huis straalt de luxe uit van een villa, maar blijft knus en gezellig.” 

 Harry, Duiven 

,,Het was een super vakantie! Mooi huis, met alles erop en eraan!”  

 KoenMaarssen 

,,Met 2 gezinnen in deze villa verbleven, ruimte genoeg. Alles (en meer) wat je kan verwachten is aanwezig.” 

 Informatie voor de balk: 

– Voor 10 personen 

– Een tuin van 8000 m2 

– Groot privé zwembad 

– Snelcode Micazu.nl: 16858 

– Geen boekingskosten! Je betaalt direct aan de eigenaar  

Lees meer op www.micazu.nl 

 

Meer DenD