Ons droomhuis staat in Moraira (Costa Blanca, Spanje)   

Door: DitjesDatjes
24-05-2018

Cijfer 9,3 

 ,,De afgelopen 14 jaar hebben we met onze twee dochters in Chili, Curaçao, Puerto Rico, Budapest en Zuid-Afrika gewoond”, vertelt eigenaresse Hannah van Wensem van Casa Duende Moraira. ,,Het was een geweldige ervaring om zoveel van de wereld te zien, onderdeel uit te maken van verschillende culturen en nieuwe talen te leren. We genoten van de prachtige natuur en het buitenleven en we konden ons niet meer voorstellen dat we ooit nog zouden wennen aan het klimaat in Nederland.  

 Een paar jaar geleden besloten we dan ook op zoek te gaan naar een vakantiehuis in Europa dat we met familie en vrienden konden delen. We spreken alle vier goed Spaans (door onze tijd in Puerto Rico en Chili) dus Spanje was de meest logische keuze. We kwamen via vrienden als snel uit bij Moraira; een oud vissersdorpje zonder hoogbouw met prachtige stranden en baaitjes, ongelooflijk helder water en meer dan 300 zonnige dagen per jaar!  

 In eerste instantie wilden we een origineel Spaans huis kopen en helemaal renoveren. We maakten twee trips naar Moraira en bekeken meer dan 30 huizen, maar konden ons droomhuis niet vinden. We besloten uiteindelijk samen met een Nederlandse projectontwikkelaar een huis te bouwen. Er was een mooi plot beschikbaar in een oude wijk van Moraira waar rond de 15 moderne huizen werden gebouwd. Een perfecte combinatie van Spaanse huizen in een bestaande wijk met veel groen en op slechts 2 km van het strand.  

 We proberen zoveel mogelijk naar Moraira te gaan, in de schoolvakanties zijn we er meestal met de kinderen, ze mogen altijd vrienden meenemen want er is plek genoeg! We gaan ook vaak een weekend met vrienden naar ons huis, het is leuk om zo’n mooie plek te delen met anderen. We zijn het huis daarom ook gaan verhuren en dat bevalt heel goed!” 

 


Beoordelingen huurders: 

 

DaphneLaren 

,,Wat een heerlijk huis. Zo warm en liefdevol ingericht, alles wat je nodig hebt is er.” 

 Roelof en Roos, Den Haag 

,,Het huis heeft een plezierige indeling. Vanuit alle kamers kan je meteen naar de tuin en het heerlijke zwembad.”  

 AnitaZevenhuizen 

,,Casa Duende Moraira is in het echt nog mooier dan op de foto’s!” 


 Informatie: 

 – Geschikt voor 8 personen 

– Groot privé zwembad, in de tuin staat een 120 jaar oude olijfboom 

– Snelcode Micazu.nl: 23109 

– Geen boekingskosten! Je betaalt direct aan de eigenaar 

Lees meer op: www.micazu.nl 

Meer DenD