Drugsafval aangetroffen op terrein Boerin Michelle

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Boerin Michelle, bekend van Boer zoekt Vrouw, baalt flink. Op haar terrein zijn twintig vaten en veertig kannen met, waarschijnlijk, drugsafval aangetroffen. Dat meldt het AD.

Gemeente

De politie meldt dat de vaten vanochtend rond 7.00 uur zijn aangetroffen en dat ze waarschijnlijk vannacht daar zijn gedumpt. De krant heeft om een reactie gevraagd. Een van de medewerkers van de champignonkwekerij van de familie van Michelle benadrukt dat ze er zelf niets mee te maken hebben.

Helaas moet de familie van Michelle flink in de buidel tasten want een woordvoerder van de gemeente Boekel laat weten dat de eigenaren van het terrein zelf verantwoordelijk zijn voor het opruimen van het afval. Ook al is het dus niet van hun. ,,Mochten ze dit om de een of andere niet willen, dan moet de gemeente er voor opdraaien”, zegt de woordvoerder.
Op dit moment wordt gedacht dat de vaten afkomstig zijn uit een drugslab. De politie is het afval aan het onderzoeken.

Liefde

Op liefdesvlak gaat het gelukkig wel goed met Michelle. Tijdens het programma BZV was te zien hoe zij en Maarten stapelverliefd werden op elkaar. Zo verliefd, dat ze al in januari gingen samenwonen. Maarten werkt niet in de champignonkwekerij. Het stel vindt het belangrijk liefde en zaken gescheiden te houden.

Tags

AfvalBoekelBoer zoekt vrouwDrugsDrugsafvalLiefdeMaartenMichelleterrein

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie