Duncan Laurence stelt album release uit: ‘Ik ben zo verdrietig’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Duncan Laurence heeft de release van zijn tweede album Skyboy uitgesteld. Het album zou eigenlijk afgelopen vrijdag uitkomen. De zanger is mentaal uitgeput en verdrietig, schrijft hij vrijdag op zijn Instagram.

Duncan Laurence was in 2019 de grote winnaar van het Eurovisiesongfestival. Sindsdien is zijn populariteit van nul naar honderd gegaan en heeft hij in 2020 zijn eerste album uitgebracht. De 29-jarige zanger begeleidde de afgelopen maanden Mia en Dion op het Eurovisie Songfestival. Zelf stond hij in de finale op het podium tijdens een speciale medley.

Mentaal uitgeput en verdrietig

Afgelopen vrijdag zou zijn tweede album uitkomen, maar de artiest laat via Instagram weten dat hij de release uitstelt.

“Ik ga heel eerlijk zijn. De afgelopen maanden zijn te veel geweest… Ik ben mentaal uitgeput. En bovenal ben ik zo verdrietig. Ik wilde dit album zo graag uitbrengen… Het is helemaal af.. De muziek is gemasterd, het artwork is klaar. Ik heb er heel hard aan gewerkt. Maar ik realiseer me ook dat ik op dit moment niet sterk genoeg ben om het de aandacht, de promotie en de liefde en zorg te geven die het nodig heeft na de release. Dus besloten mijn team en ik om de releasedatum te verplaatsen.
Aankomende week zal ik me concentreren op het afronden van de laatste stukjes werk voordat ik enkele weken vrij neem om te herstellen en sterker terug te komen. Ik ben zo trots op het album dat ik heb gemaakt met mijn ongelooflijke team. En het spijt me zo dat het vandaag niet de dag was dat het uitkwam. Ik beloof dat het binnenkort aan jou zal zijn om te horen en hopelijk lief te hebben”, schrijft hij.

De zanger krijgt veel steun van zijn volgers en trouwe fans. De nieuwe releasedatum van zijn album is nog niet bekend.

Tags

ALBUMDUNCAN LAURENCEEUROVISIE SONGFESTIVAL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie