Duncan Laurence vertelt openhartig over paniekaanvallen

Duncan Laurence
Door: Eva Steins
17-11-2020

Eurovisiesongfestival-winnaar Duncan Laurens zou gisteravond optreden bij BEAU, maar moest op het laatste moment zijn show cancelen. De zanger kon niet optreden omdat hij op dat moment een paniekaanval kreeg. Wel schoof hij aan tafel om te vertellen over zijn paniekaanvallen.

Het is vaker voorgekomen dat Duncan Laurence een optreden op het laatste moment heeft moeten cancelen omdat hij een paniekaanval kreeg. Vlak voor zijn optreden tijdens ‘Europe Shine a Light’ in juli kreeg Duncan een paniekaanval waardoor zijn optreden niet door kon gaan. Kijkers kregen een beeld te zien van een repetitieopname die eerder gemaakt was.

Beau

Duncan vertelde openhartig waarom hij die avond niet kan optreden bij Beau. Duncan verklaart dat hij het lastig vindt dat hij door de coronacrisis niet kan reizen, en krijgt daardoor aanvallen.

Vaak wordt de zanger overvallen door de aanvallen, die meestal uit het niets lijken te komen. ,,Het zijn geen zenuwen. Dat is ook heel gek, om dat tegen elkaar te moeten balanceren. Ik ben niet zenuwachtig, maar soms kan ik dan uit het niets een paniekaanval krijgen. Ik denk ook omdat er gewoon zoveel veranderd is en dan staat het ineens stil. Dan moet je daar op een andere manier mee omgaan”, onthult Duncan.

LEES OOK:

Duncan Laurence stapt in het huwelijksbootje

Meer DenD