Eerste gast Margriet zat er voor spek en bonen bij

Margriet van der Linden
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Klokkenluider Ad Bos mocht aan het begin van de eerste uitzending van M nog wat zeggen over de bouwfraude. De rest van de uitzending zat de onthuller van de bouwfraude van 20 jaar geleden er voor spek en bonen bij. Van de 20 minuten kwam Bos slechts 1.41 minuten aan het woord.

Gastvrouw Margriet van der Linden spinde in de vijfde versnelling in ‘start de show’ 360 graden in de rondte. Gasten konden nauwelijks hun zinnen afmaken. Van der Linden, volledig hyper, onderbrak ze of maakte zelf de zin maar af.

Camper

Als ervaringsdeskundige kreeg Ad Bos in het begin van de uitzending nog de kans om iets te zeggen over zijn affaire. Bijvoorbeeld, dat hij er geen spijt van heeft. Van der Linden werd nog gecorrigeerd door Bos, omdat ze foutief meldde dat de klokkenluider van arren moede destijds zou zijn beland in een caravan. Het bleek om een camper te gaan.

Daarna gingen de vragen naar Lousewies van der Laan en SP’er Renske Leijten, twee gasten die zichzelf heel graag vaak en lang horen praten. Dat kwam Van der Linden goed uit. De zoon van klokkenluider Veerman, die in het verleden een spion ontmaskerde, kreeg ruimschoots het podium.

Engels

Van der Linden strooide tot aan het irritante aan toe met Engelse slogans alsof het pepernoten waren op Sinterklaasavond. ‘Enjoy”, ‘Take it Away’ en zo ging het nog wel een tijdje door in deze talkshow.

De M stond deze avond voor matig.

Tags

MARGRIET VAN DER LINDEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck