‘Scheetjes’ gaan scheiden

Scheetjes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Piet Hein

Het is over en uit tussen ‘De Scheetjes’. Karin en Hans, bekend vanwege hun deelname aan Ik Vertrek gaan scheiden. Karin woont inmiddels alweer in Nederland.

De precieze achtergrond van de scheiding is niet bekend. Duidelijk is wel dat het stel niet in goede harmonie uit elkaar gaat. Karin daarover tegenover RTL Boulevard: ‘Ik heb ook al een afspraak aanstaande dinsdag met m’n advocaat. We gaan de vaart erin zetten. Hij zegt: ‘regel het maar’. Nou, dan doe ik dat ook. De Scheetjes zijn niet meer.’

Uit de woorden van Karin wordt duidelijk dat Hans wellicht nog licht ziet in de relatie van de twee. Hans ontkende in eerste instantie dat de scheiding definitief zou zijn. Karin spreekt dat tegen: ‘Ik heb m’n keuze ook al gemaakt. Er is te veel gebeurd, zeg maar. Het is eigenlijk al zover heen dat het gewoon nooit meer goed komt.’

Nederland kent ‘De Scheetjes’ van de uitzending van Ik Vertrek waarbij brugwachter Hans en casinomedewerkster Karin verhuizen naar Bonaire. Het paar maakte daarbij een onuitwisbare indruk door elkaar doorlopend liefkozend ‘Scheet’ te noemen.

Na veel tegenslag leek het het paar toch te lukken om een succesvolle Flamingo Golf Bonaire op Bonaire op te zetten. Hoe het daar nu mee afloopt, is nog niet duidelijk.

Tags

IK VERTREK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck