EINDELIJK showt Max zijn vriendin Dalira

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Heel wat meisjes dromen ervan om aan de arm van Max Verstappen te lopen. Voor Dilara Sanlik is die droom uitgekomen, alleen werd zij nooit samen met Max gezien. De coureur houdt zijn privé-leven namelijk wel héél privé. Eindelijk showt Max zijn prachtige vriendin op Instagram.

2017

Dalira M. Sanlik komt uit München en studeert in Londen. Verder is er eigenlijk niets over haar bekend, en het is zelfs onduidelijk wanneer Max en Dalira elkaar leerden kennen én wanneer ze een relatie kregen. Waarschijnlijk werden ze in 2017 verliefd op elkaar, want toen verscheen er een foto van de familie van Max mét Dalira op de foto, maar andere websites beweren dat ze pas dit jaar een relatie kregen.

Frankrijk

De nieuwe foto op de Instagram van Max is gemaakt in New York. Na te hebben geracet op de Grand Prix in Canada, is hij op liefdestripje met Dalira. ,,Heb een geweldige tijd gehad met het ontdekken van New York! Nu voorbereiden voor Frankrijk”, schrijft hij bij de foto. Op 23 juni racet hij op de Grand Prix van Frankrijk.

Al vier prachtige vrouwen gingen Dalira voor. Onder hen een paar modellen en een Zweedse autocoureur.

https://www.instagram.com/p/BypbiLEIduN/

 

Tags

LIEFDELONDENMAX VERSTAPPENMUNCHENNEW YORKVAKANTIEVRIENDIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie