‘Elise heeft relatie met Bastiaan’

Door: DitjesenDatjes
15-04-2020

Elise weet zeker dat zij en Boer Bastiaan voor elkaar gemaakt zijn. Dat liet de Zeeuwse vrouw weten in Boer zoekt Vrouw. Alles wijst er nu op dat ze gelijk heeft en zij en boer Bastiaan inderdaad een liefdeskoppel zijn.

Opmerking verwijderd

Vorige week schreven wij als eerste dat Elise op haar Facebookpagina schrijft dat ze aan het stralen is. Ze krijgt blijkbaar de laatste tijd erg veel complimentjes…en wat doe ja als je verliefd bent? Stralen! Maar nu is er nóg een aanwijzing naar de opgebloeide liefde tussen haar en Bastiaan. Iemand reageerde namelijk met ,,Die boer zou wel gek zijn als die jou laat lopen”. Die opmerking is vlak na het verschijnen van het artikel verdwenen….

Hoewel Elise dus misschien wel over haar oren verliefd is op boer Bastiaan, vinden veel kijkers hem geen goede ‘vangst’. Zij ergeren zich aan de houding van Bastiaan, het feit dat hij zoveel werkt en vragen zich af waarom hij bijna geen interesse toont in de dames. Milou twijfelt door die redenen erg aan Bastiaan, maar Elise vertelt in iedere uitzending hoe dol ze is op de akkerbouwer. Zal Bastiaan ook verliefd worden op haar?

Meer DenD