Elise onthult ‘geheim’ boer Bastiaan

Door: DitjesenDatjes
11-05-2020

Het was voor Elise een grote teleurstelling toen boer Bastiaan niet voor haar koos maar voor Milou. Huilend reed ze op haar fiets weg van de boerderij en naar haar eigen Zeeuwse huisje. Het was alleen niet de laatste keer dat Elise op Bastiaan’s boerderij was, want na de opnames bleven ze contact houden. 

Wist je dat?

Tijdens de opnames leek het alsof het niet heel erg klikte tussen de vrouwen. Elise maakte een aantal valse opmerkingen naar Milou die menig kijker niet zijn ontgaan. Gelukkig pakte Milou ze niet vervelend op en wie weet bedoelde Elise het allemaal niet zo vervelend. De twee blijken namelijk nog steeds leuk met elkaar om te gaan en ook boer Bastiaan kan het nog goed vinden met Elise.

Op haar Instagrampagina deelt Elise een foto waarop zij samen met Milou en Bastiaan aan het avondeten zit op de boerderij van Milou. ,,Yesssss het hoge woord is eruit!!!! Eindelijk mag de wereld zien wat voor een geweldig stel jullie zijn. Ik wens jullie niets dan alle geluk van de wereld en heb er alle vertrouwen in dat jullie voor elkaar zullen gaan”, schrijft Elise bij de foto die ze gisteravond na de aflevering van BZV postte. ,,14 april mogen eten bij Boer Bassie en zijn schone dame uit Frankfurt. Ook achter de schermen spat de liefde er vanaf..”

En jongens, wisten jullie dat….. Bastiaan kan ook koken?!” 

Toch liefde gevonden

Elise is ook niet meer alleen. Zij heeft de liefde gevonden bij ene Jonathan die ze al een tijd kent, want ze zaten samen op de middelbare school. ,,Ik heb een topvent. Hij heet Jonathan. Hij heeft een kantoorbaan in de bouwwereld, iets heel anders. Hij heeft genoeg aandacht voor me, ik heb niks te klagen”, vertelde ze over hem in Gijs 2.0 op NPO Radio2. 

Meer DenD