Elise: ‘Vrienden zeggen dat ik straal’

Door: DitjesenDatjes
08-04-2020

De Zeeuwse Elise is nog steeds in de race voor het hart van boer Bastiaan, en volgens kijkers gaat ze over lijken. Ze haalt soms vals uit naar haar rivaal Milou, maar boer Bastiaan lijkt dat niet te merken. Het lijkt erop dat Elise nog steeds, maanden na de opnames, ontzettend verliefd is want volgens vrienden straalt ze.

‘Je straalt!’

Op de Facebookpagina van Elise is duidelijk te zien dat ze graag selfies maakt en niet onzeker is over haar uiterlijk. In februari postte ze een foto van zichzelf waarbij ze de volgende tekst schreef: ,,Het grootste compliment dat ik het afgelopen jaar méér dan ooit heb gehoord: “ᴊᴇ ꜱᴛʀᴀᴀʟᴛ”! Niet te danken aan mezelf, maar vooral aan alle lieve mensen om mij heen die ALTIJD voor mij klaarstaan. Als je je geliefd voelt en wordt omringd door positieve mensen, ga je dat blijkbaar ook uitstralen!
Bedankt toppers, voel je vooral aangesproken.”

Laat de boer haar lopen?

De meeste mensen stralen als ze stapelverliefd zijn, en Elise schrijft dat ze zich ook behoorlijk geliefd voelt…zal dat mede door Bastiaan komen? Vrienden van haar reageren op de foto en op een andere foto reageerde iemand met ‘Die boer zou wel gek zijn als hij jou laat lopen!’.

Meer DenD