Estavana twijfelde over relatie met Rafael

Estavana Polman
Door: DitjesenDatjes
21-08-2020


Estavana Polman ging van relatief onbekende sporter naar dé nieuwe vriendin van Rafael van der Vaart. Een hele verandering voor de blondine, die samen met haar gezin in Denemarken woont, en haar familie. Want ook haar ouders merken dat hun dochter opeens beroemd is. 

‘Is dit het waard?’

In februari 2016 maakten Estavana en Rafael bekend een koppel te zijn en sindsdien weet menig showbizz-liefhebber wie Estavana is en staat ze regelmatig in de roddelbladen. Voor haar was het wennen, en door die verandering heeft ze zelfs getwijfeld aan haar relatie.

LEES OOK:

Rafael en Estavana blijven voorlopig in Denemarken

,,Mijn ouders wonen natuurlijk in Nederland, zij horen van alles wat en werden gebeld door de media, dat vonden ze wel heftig”, vertelt de sporter aan weekblad Weekend. ,,Ik weet nog dat mijn vader me belde en zei: ‘Maar jij blijft mijn kleine meisje’. Ik heb heel de dag gejankt en gedacht: is dit het wel waard?”

Estavana zegt dat ze vervolgens wel twijfelde aan haar relatie met Rafael. ,,Uiteindelijk overwint liefde alles, dus ook dit.”

Drukke boel

Vier jaar later zijn Rafael en Estavana een dochter rijker en zorgt de vrouw tegenwoordig ook voor haar stiefzoon Damián. De jongen voetbalt nu bij een Deense club en zal dus niet meer vaak verblijven bij zijn moeder Sylvie Meis in Duitsland. Het gezin is onlangs naar een groter huis in Denemarken verhuisd zodat Damián zijn eigen kamer kan krijgen. ,,Het wordt een gezellige bedoeling”, zegt Estavana, die blij is dat haar stiefzoon nu vaker bij haar is.

Meer DenD