‘Eva Jinek in het geheim getrouwd’

Eva Jinek
Door: Eva Steins
08-10-2020

Eva Jinek zou in het geheim in het huwelijksbootje zijn gestapt met haar Dexter. Dat melden verschillende bronnen die een officieel Kadaster-document hebben ingezien.

Dexter

Eva en Dexter zijn sinds 2016 een koppel. Het stel ontmoette elkaar tijdens de opnames voor het programma De verenigde Staten van Eva. Dexter en Eva reisden samen door Amerika, hij was de producer van het programma.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

In 2018 werd hun gezinnetje uitgebreid. Eva en Dexter werden de trotse ouders van hun zoontje Pax Valentijn.

Gehuwd

Het lijkt erop dat Eva en Dexter hun relatie hebben bezegeld met een huwelijk. Weekblad Party heeft de hand weten te leggen op documenten van de villa die Eva en Dexter eerder dit jaar samen kochten.

Op deze documenten was het kopje ‘burgerlijke staat’ ingevuld met ‘Gehuwd’. Dit wijst er dus op dat Eva en Dexter met elkaar in het huwelijksbootje zijn gestapt.

Ook Shownieuws wist de hand te leggen op deze documenten en bevestigde deze geruchten. Zij kregen ook de hypotheek akte in handen, waar opmerkelijk genoeg alleen sprake is van ‘geregistreerd partnerschap’.

Shownieuws stapte naar Jinek’s management om verhaal te halen over het vermeende huwelijk. Haar management weigerde meer informatie te geven en zei ‘geen uitspraken te doen over het privéleven van Eva’.

LEES OOK:

Eva Jinek noemt Angela de Jong ‘Zuur’

Meer DenD