Ex haalt keihard uit naar Kjeld Nuis

Jill de Robles
Door: DitjesenDatjes
16-06-2020

Kjeld Nuis beweert in magazine LINDA. dat hij nooit is vreemdgegaan. Hij zou zijn ex, Jill de Robles, dus nooit hebben bedrogen. Jill pikt dat niet. Ze is klaar met de leugens die Kjeld vertelt.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Het doet pijn’

Over Kjelds bewering dat hij zijn partner nooit heeft bedrogen, reageert Jill op Instagram: ,,Heb je wel, maar dat is oud nieuws. Heb je al ‘vergeven’ in het belang van Jax. Hij is belangrijk, die escapades veel minder. Maar na al die tijd ben ik de goedpraterij en alles erover in de media zat. Dat is privé en doet pijn. Kan ik nu in vrede verder leven? #hoeboeiendishetallemaal?”

‘Om gek van te worden’

,,Ik héb niemand bedrogen”, zei Kjeld in een interview met LINDA. De schaatser reageerde op de geruchten dat hij al een relatie had met zijn huidige vriendin Joy Beune, toen hij nog samen was met Jill. ,,De waarheid is simpel: Joy kwam bij ons in de ploeg, we zijn eerst heel lang vrienden geweest en daarna – toen het al klaar was tussen Jill en mij – zijn we wat vaker samen dingen gaan doen. Een eindje fietsen, bijvoorbeeld. Stond er wéér zo’n fotograaf: ‘Betrapt!’ Het was echt om gek van te worden.”

Eind 2018 werd bekend dat Kjeld en Jill uit elkaar gingen. Al vrij snel daarna werd de schaatser aan Joy Beune gelinkt, maar hij ontkende dat er sprake was van een relatie. Pas in april 2019 gaf hij toe dat ze samen zijn.

View this post on Instagram

🎉Gefeliciteerd toppertje❤️

A post shared by Kjeld Nuis (@kjeldnuis) on


Meer DenD