Ex Rico Verhoeven laat niets van hem over: ‘Ik herken hem niet meer’

Rico Verhoeven
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Rico’s ex Jacky doet een boekje open over haar breuk met Rico. Volgens Jacky is Rico de laatste jaren enorm veranderd en heeft hij geld verkozen boven haar en hun gezin. Ook Rico’s gedrag na de breuk kan niet op haar sympathie rekenen…

Geldzorgen

Jacky vertelt in de Weekend dat het na een hele zware tijd weer wat beter gaat met haar:

,,Na een heftige periode gaat het weer goed. Het is erg pittig geweest, maar met de kinderen gaat het nu goed.” Jacky vertelt dat zij kopzorgen had met geld als oorzaak: ,,Net na onze breuk kwam de coronacrisis, dus het was dubbel zo heftig. Waar moest ik mijn geld vandaan halen?”

Jacky lag ’s nachts wakker van deze zorgen, maar Rico gaf geld uit als water. Het voelde voor haar dan ook als een steek in haar rug toen hij een auto kocht voor zijn moeder, terwijl zij de hare net had moeten verkopen om rond te kunnen komen. ,,Ik ben blij voor haar, maar dat doet mij wel wat. Ik heb mijn auto moeten verkopen omdat het financieel gezien meer ruimte gaf en als je dat daarna ziet, denk je er wel even over na.

Hebzucht

Deed Rico’s hebzucht het stel de das om? Jacky klapt uit de school: ,, Ik wilde niet het jaloerse kreng zijn dat hem beperkte, maar dat zorgde er wel voor dat zakelijke dingen voorrang kregen. Geld kwam boven mij te staan. Zijn acties en keuzes daarin hebben voor veel teleurstellingen gezorgd.”.

Achteraf heeft Jacky spijt dat ze Rico niet tóch meer beperkt heeft. ,,Ik had hem bijvoorbeeld niet zo moeten laten fladderen, strakker aan het lijntje moeten houden. “

LEES OOK:

Dit is het vermogen van Rico Verhoeven!

Waarom gingen de twee uit elkaar?

Ook vertelt Jacky openhartig over de reden van de breuk. Zij windt er geen doekjes om en antwoordt hierop: ,,Rico is veranderd, wat altijd mijn angst is geweest. Ik vind het jammer dat de roem zoveel met hem gedaan heeft.”. Door zijn verandering kijkt Jacky op een hele andere manier tegen hem aan: ,, Ik ben teleurgesteld. Ik voelde hem uit mijn handen glippen en zag hem veranderen. Het lijkt wel alsof we elkaar niet meer kennen.

Jacky onthult dat Rico’s reputatie als ‘de ideale schoonzoon’ niet heel terecht is: ,,Als mensen zeggen: ‘Hij is de ideale schoonzoon’, dan kunnen we daar zeker over discussiëren met mijn moeder, haha.”

Uit elkaar gegroeid

Jacky vertelt dat zij en Rico enorm uit elkaar waren gegroeid na zijn verandering: ,,Dat hij bijvoorbeeld een restaurant zou openen, wist ik pas in die week. Ik dacht: waarom weet ik niet wat je aan het doen bent? Waarom ben je zo vaak weg? Waarom slaap je niet meer thuis?”. Als haar gevraagd wordt of Rico een scheve schaats gereden heeft weigert Jacky te antwoorden.

Na de breuk

De ellende zette zich na de breuk voort. Jacky vertelt dat Rico haar blokkeerde op Instagram, om niet meer te hoeven antwoorden op haar berichten. Als haar gevraagd wordt of het ooit nog goed komt zegt zij: ,, Hij zal nooit meer mijn partner worden, er is te veel gebeurd.”. Ook weet Jacky dat Rico spijt gaat krijgen van zijn keuzes. ,, Ik ben echt goed voor hem geweest. Ik ben mezelf gebleven, Rico is veranderd.”

Tags

BREUKJACKYRICO VERHOEVENSCHEIDING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie