Ex Rico Verhoeven slaat tien jaar jongere man aan de haak

Jacky Duchenne
Door: Charlotte Wijnen
09-08-2021

Jacky Duchenne, de ex van Rico Verhoeven, heeft een nieuwe liefde gevonden. Ze deelt op Instagram een intieme foto met haar nieuwe vriend.

Tien jaar jonger dan Jacky

Even nadat de nieuwe relatie van Rico Verhoeven is bevestigd, laat ook Jacky weten weer geluk in de liefde gevonden te hebben. Op de foto is te zien hoe haar nieuwe vriend, Tim Heymans, haar een kus op haar wang geeft. ,,Love never felt so good”, schrijft Jacky bij de intieme foto.

Volgens Juicechannel is Tim 22 jaar, wat betekent dat hij tien jaar jonger is dan Jacky. Ook is hij niet onbekend in de mediawereld. Hij deed mee aan het vorige seizoen van het programma ‘I Can See Your Voice’.

Breuk Rico

Rico en Jacky maakten in februari vorig jaar bekend uit elkaar te gaan. Ze hadden een relatie van dertien jaar en drie kinderen samen. ,,De reden daarvoor is dat we jammer genoeg uit elkaar zijn gegroeid”, schreef Rico destijds op zijn Instagram. Ook voor de kinderen was het volgens het stel beter om ‘separaat verder te gaan in goede harmonie’.

Een scheiding was het laatste wat hij voor ogen had. Toch is hij er weer bovenop gekomen en ontmoette Naomy van Beem.

Nieuwe liefde Naomy

,,Ik ben super happy. Ben vooral lekker aan het genieten”, vertelde Rico aan De Telegraaf wanneer er gevraagd werd naar zijn date-leven. ,,Ik heb een leuk iemand gevonden waar ik het heel gezellig mee heb, dus we zitten gewoon in een hele leuke vibe samen.”

Dat Naomy de vrouw is waarmee Rico het erg gezellig heeft, was inmiddels al bekend. Onlangs zijn er zelfs nog foto’s opgedoken van het stel. Ze vierden samen vakantie in het Spaanse Marbella.

Meer DenD