Fans Boer zoekt Vrouw: ,,Er mist iets in dit seizoen”

Door: Sinem Toprak
29-10-2018

Kijkers van Boer zoekt Vrouw zitten iedere zondag weer aan de buis gekluisterd, maar toch zijn ze niet laaiend enthousiast over dit ‘brave’ seizoen. Zo ook Angela de Jong. Zij is columniste bij het AD en al jarenlang fan van Boer zoekt Vrouw. Zij denkt dat er iets ontbreekt in dit seizoen, maar zou niet weten wat ze mist.

,,Ik mis iets bij dit seizoen en ik baal dat ik er niet de vinger op kan leggen wat het is. De boeren zijn sympathiek. Je kunt je als kijker lekker ergeren aan de lelijke overhemden zonder mouwen, aan de ronduit monsterlijke werkmanshorts en deelnemers doen eigenlijk precies wat ze moeten doen”, schrijft Angela in haar column.

Moeizaam

De grote fan van BZV vindt dat echt alle ingrediënten aanwezig zijn, maar vraagt zich af waarom het toch zo moeizaam gaat dit seizoen: ,,Is het omdat we alles al een keer hebben gezien? Of omdat er niet echt een spraakmakende boer tussen zit?”

Voorspellen

Volgens de columniste is het dit jaar ook onduidelijk wie de boeren nou écht leuk vinden. In vorige seizoen zag je nog een vonkeling in de ogen, of een stiekeme lach naar één van de logees. Dit jaar is dat heel anders, want zelfs bij Marnix weet Angela niet zeker of hij echt voor Janneke gaat. ,,Het mag er dan duimendik bovenop liggen dat hij en Janneke voor elkaar zijn gemaakt, het koele mysterieuze en daardoor spannende van Bertine kan hem zomaar tot rare keuzes verleiden.”

Tweets

Andere fans van Boer zoekt Vrouw zijn ook niet laaiend enthousiast over dit seizoen, en delen hun ongenoegen op sociale media.

 

 

 

 

 

 

Meer DenD