Feyenoord-fans kunnen kaartje hergebruiken in Sittard

Door:
23-01-2020

De 800 supporters van Feyenoord die dinsdag in Sittard getuige waren van de gestaakte ‘mistwedstrijd’ tegen Fortuna zijn volgende week opnieuw welkom in het Limburgse stadion. De Rotterdamse fans die een kaartje hadden gekocht, kunnen dat ticket dinsdag gebruiken om opnieuw een plek te zoeken in het uitvak.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De bekerwedstrijd tussen Fortuna Sittard en Feyenoord werd na ruim een uur spelen bij een tussenstand van 1-1 vanwege de dichte mist gestaakt door scheidsrechter Kevin Blom. “Een van mijn assistenten zei dat hij het niet meer optimaal kon beoordelen en soms moest gokken. Dat is niet waar we hier voor zijn”, zei Blom. “Dat is niet verantwoord. Het ging echt niet meer.” De wedstrijd wordt dinsdag vanaf 20.00 uur uitgespeeld.

Om de organisatiekosten zo laag mogelijk te houden, wil Feyenoord uiterlijk zondag van de fans met een kaartje horen of ze weer naar Limburg willen gaan. Met Fortuna en de autoriteiten is afgesproken dezelfde wedstrijdregeling aan te houden. Dit betekent dat 400 supporters per autocombi reizen, 320 supporters per buscombi vanuit Born en 80 met een buscombi vanuit Rotterdam.

De fans die komende week niet naar Sittard kunnen, kunnen hun kaart niet annuleren en krijgen ook geen geld terug. Voor het restant van de wedstrijd van komende dinsdag is geen nieuwe kaartverkoop.

 

BUZZS

 

 

Meer DenD