Frank over Martien: ‘Kijkers gaan hem afkeuren’

Door: DitjesenDatjes
18-10-2019

Terwijl duizenden kijkers iedere week gieren om de hysterische Martien en zijn gezin vinden Frank en Rogier er niets aan. De twee mannen waren ooit fan van Martien, maar sinds de kasteelheer beweert hen nooit ontmoet te hebben en hen ook niet leuk te vinden is het enthousiasme bij het koppel bekoeld. 

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Trucje

Ze zijn tegenwoordig absoluut geen fan meer van Martien, en dat laten ze graag weten aan weekblad weekend. ,,Ik snap helemaal niets meer van tv. De meest vreemde programma’s, ook dat van ons, scoren zomaar”, zegt Frank. De interieurstylist denkt dat Martien geen toekomst heeft in de showbizz. ,,Weet je, ik ben een nuchtere televisiekijker. Ik vind: nu is Martien entertainment en fantastisch, maar je moet wel bagage hebben om mooie programma’s te kunnen blijven maken.” Daarnaast denkt Frank dat mensen zich op een gegeven moment gaan ergeren aan het bijzondere gedrag van Martien. Inmiddels ligt het er volgens hem er nét te dik bovenop. ,,Het is een trucje en daar kun je niet eindeloos mee doorgaan”, zegt Frank. ,,Een goede vriend van me zei: ‘Ik vind die Meiland zo zichzelf’. Maar hij overdrijft juist heel erg. Dat kun je niet blijven doen.”

Frank vindt namelijk de inhoud van het SBS-programma Chateau Meiland nogal mager en gaat zich ergeren aan het gedrag van Martien. ,,Het is de mensen niet opgevallen, maar hij vloekt op televisie, hij heeft zijn hond geschopt op televisie. Ik vind het jammer dat dat gebeurt. Ik denk dat de kijker dat op een gegeven afkeurt.” 

Meer DenD