Jouw Franse droomhuis staat in de Haute Vienne

Door: Ditjes en Datjes
08-06-2017

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Marijke en Theo Briejer raakten in 2010 tijdens een bezoek aan vrienden in de Haute Vienne tot over hun oren verliefd op de toen nog niet zo toeristische streek. Na bijna twee jaar vonden zij op de grens met de Creuse hun droomhuis: Le Séquoia Géant.

,,Alleen al het uitzicht vanuit de oude, ruime en voormalige boerenwoning benam ons de adem”, herinnert eigenaresse Marijke zich van de eerste bezichtiging. ,,Le Séquoia Géant is vernoemd naar de enorme mammoetboom in de achtertuin, die rond de 300 jaar oud is! Met 7000 vierkante meter grond, hadden we al meteen grootse plannen. We hebben het compleet en comfortabel ingericht.”

Alleen al het uitzicht benam ons de adem

Sinds september 2014 verhuren Marijke en haar man hun huis via Micazu. ,,Dat kwam doordat we in verband met werk in Dubai zijn gaan wonen. Een groter contrast met de Haute Vienne is er haast niet. Wij missen de Franse sterrenhemel, de rust, de koeien… Gelukkig gaat de verhuur boven verwachting goed, wat mede door de goede zorgen van onze beheerder komt. Onze huurders, die van alle leeftijdsgroepen zijn, zijn volgens de beoordelingen die we ontvangen uitermate positief.”

Ga hier naar de site.

 

 

Meer DenD