Froukje: ‘Drugsgebruik Jan absoluut niet aantrekkelijk’

Door: DitjesenDatjes
06-04-2020

Boer Jan heeft in Boer zoekt Vrouw al heel wat onthullingen gedaan. De vrouwen waren niet altijd blij met zijn geheimen en een aantal van hen liet dat ook duidelijk merken, waaronder de weggestuurde Froukje. Zij vertelt nu hoe ze echt dacht over het drugsgebruik van Jan.

Recreatief drugsgebruik

Kijkers waren verbaasd dat Froukje door boer Jan werd weggestuurd, want volgens velen was zij de meest geschikte vrouw voor hem. Toch maakte Jan dat besluit. Een klap voor Froukje, die de boer wel zag zitten, maar tegelijkertijd ook nog haar twijfels had. Dat drugsgebruik van de boer vond ze namelijk écht niet leuk. ,,Ik zal het nooit stimuleren en ik vind het absoluut niet aantrekkelijk”, zegt Froukje daarover op NPO Radio 2 in het programma 2.0. ,,Ik moest een keer slikken”, vertelt Froukje over het moment dat Jan vertelde over zijn recreatieve drugsgebruik van een ‘snuifje’ en een ‘pilletje’. ,,Ik heb er echt totaal niets mee. Maar je gaat dan ook denken ‘Jan is het niet voor mij’, of ga je verder kijken of je wel een leuke klik hebt.”

‘Verslaafde zus’

Het is niet gek dat Froukje absoluut niet houdt van drugs, want weekblad Story schreef onlangs dat Froukje een zus heeft die verslaafd is geraakt aan harddrugs en terecht kwam in het criminele milieu. Als iemand weet hoe drugsgebruik uit de hand kan lopen en het leven kan verpesten, is het Froukje dus wel.

Meer DenD