Geert Jan sneert lelijk naar ‘zijn’ vrouwen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Geert Jan kon niet kiezen uit zijn vrouwen en zou ze het liefst allemaal een onderkomen bieden in zijn mooi boerderij. Zo leek het tenminste op televisie. De boer vertelt nu aan weekblad Privé dat dat niet helemaal waar is. Vooral tijdens de speeddates sloeg de vonk niet bepaald over. 

‘De ellende’

Zesenvijftig vrouwen zagen een leven samen met de boer na de voorstelronde wel zitten. Tien mochten er op speeddate komen en vijf daarvan gingen dan weer door naar de volgende ronde. Geert Jan kon moeilijk kiezen. Niet omdat er zoveel leuke dames tussen zaten, maar vooral omdat hij hen nogal teleurstellend vond. ,,Ik was verschrikkelijk zenuwachtig”, vertelt Geert Jan over de speeddates. ,,De ellende is dat de vrouwen helemaal niet leken op de foto bij hun brief. Het waren gewoon andere mensen. Sommigen herkende ik niet eens. Ik moest er vijf van de tien overhouden, maar ik was bang dat ik dit vijf niet ging halen.”

Mandarijntjes pellen

Tijdens die speeddates kreeg Geert Jan vijf minuten om een vrouw beter te leren kennen. Bij een aantal vrouwen vroeg hij ‘Wil je een mandarijntje’. Dat deed hij niet alleen uit beleefdheid blijkt nu. ,,Soms was ik het na één minuut al zat: ‘Goh, wat een tut’. Daarom ben ik maar mandarijntjes voor ze gaan pellen.” Toch heeft de boer niet alleen maar lelijke dingen te zeggen over zijn vrouwen. Hij ziet namelijk in dat de vrouwen zelf vast ook heel zenuwachtig waren. ,,Je gaat met de billen bloot voor heel Nederland. Dat is vind ik bewonderenswaardig.” 

Tags

BOER ZOEKT VROUWGEERT JANKARINESNERENVROUWEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck