Geert Jan sneert naar ex collega-boer

Geert Jan
Door: DitjesenDatjes
02-06-2020

Boer Geert heeft de afgelopen weken heel wat kritiek over zich heen gekregen. Het begon toen de agrariër briefschrijfster Angela op een nogal onaardige manier dumpte en vervolgens halve waarheden vertelde aan Yvon over zijn nieuwe vriendin. Ook nu zijn kijkers in hem teleurgesteld, maar boer Geert Jan neemt het voor zijn collega op!

Ingewikkeld liefdesleven

De gevoelens van boer Geert lijken alle kanten op te gaan: de ene week zegt die dat hij zijn ‘wauwie’ heeft gevonden in Ingrid. De blondine zou leuk, slim, knap en lief zijn. ,,Ik hoef niet verder te zoeken”, zei hij tegen RTL Boulevard. Een week later laat Ingrid op haar Instagram weten dat zij en Geert uit elkaar zijn. Hij zou even ‘niets’ willen. Fans van Boer zoekt Vrouw snappen er niets meer van Geert en zijn liefdesleven. Op Instagram uiten zij hun kritiek en schrijven lelijke dingen over Geert. Gelukkig is daar Geert Jan die iedere ‘zuurpruim’  op z’n plek zet.

‘Niet fair’

,,Jammer dat mijn vriend zo wordt afgezeken. Zegt heel veel over de mensen en niet over hem”, schrijft hij. Ingrid, de verse ex van boer Geert is het met hem eens. ,,Helemaal gelijk Geert Jan. Verschrikkelijk wat mensen allemaal roepen. Schandalig.” Maar Geert Jan moet niets meer weten van Ingrid, blijkt wel. ,,En niet fair van jou”, reageert hij snel op haar. Op de vraag wat er dan precies niet fair is aan het gedrag van Ingrid reageert Geert Jan niet. Boer Geert vindt het ieder geval fijn dat Geert Jan voor hem opkomst. ,,Bedankt Geert Jan. Als mensen het hoe en waarom weten, zouden ze die hersenloze opmerkingen wel laten. Opmerkingen van mensen die je niet kennen en nog minder inhoud hebben dan een weipaal. Laat ze bij het bij hun eigen leven houden.”

Meer DenD