Gerrard uitgefloten op Ibrox door fans Rangers

Door:
12-10-2019

Steven Gerrard is al ruim een jaar manager van Rangers FC, maar zaterdag werd hij zowaar even uitgefloten door fans van de Schotse club. Heel serieus was dat fluitconcert echter niet bedoeld. Gerrard was even tegenstander van Rangers in een benefietwedstrijd, waarin ‘oude’ sterren van de Schotse recordkampioen het opnamen tegen de ‘legends’ van Liverpool.

De 39-jarige Engelsman speelde vrijwel zijn hele carrière in het rode shirt van Liverpool. Gerrard deed in stadion Ibrox het grootste deel van de wedstrijd mee bij Liverpool. Hij speelde weer even samen met Dirk Kuijt, die met een panklare voorzet de 0-1 van Luis Garcia inleidde. Patrik Berger tekende voor de 0-2, uit een snelle aanval die werd ingeleid door Gerrard. Nadat Kris Boyd wat terug had gedaan namens Rangers maakte Emile Heskey er 1-3 van. Peter Lovenkrands tikte de 2-3 binnen. Gerrard kreeg kort voor de pauze nog een mooie kans om te scoren, maar hij raakte de paal.

Een kwartier voor tijd ging de manager van de Rangers onder luid applaus van de ruim 30.000 toeschouwers van het veld, om even later in het blauwe shirt van zijn Schotse werkgever weer terug te keren. “Ik mis het voetballen, ik mis de kleedkamer, ik mis de competitie”, zei Gerrard. “Als ik de kans krijg om te voetballen, zoals hier op Ibrox, dan doe ik dat heel graag. Ik verander nooit. Zoals ik vroeger speelde, speel ik nu nog steeds. Ik had alleen wel moeten scoren.”

 

BUZZS

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen