Glennis Grace: ‘Online haat heeft mij bijna gebroken’

Door: Ditjes en Datjes
23-04-2022

Glennis Grace staat weer op het podium na een break door het ‘supermarktgevecht’ eerder dit jaar. Ook al is de zangeres nog niet helemaal de oude, ze pakt de draad toch weer op. Bloednerveus trad ze vrijdagavond op in het Utrechtse Tivoli…

,,Het gaat oké”, zegt Glenda Batta, beter bekend als Glennis Grace, tegen Shownieuws voordat ze ‘on stage’ moet. ,,Ik haal heel veel kracht uit het feit dat ik weer mag optreden en dat de mensen toch ook wel weer naar mijn muziek willen luisteren.”

Bang om dicht te klappen

,,Ik ben altijd wel zenuwachtig voor zo’n show maar dit keer had het wel een extra lading”, laat de zangeres weten en duidt op haar incident, waar het onderzoek nog voor loopt. Tussen elk liedje door, tijdens haar optreden, wordt er een geluidsfragment afgespeeld waarbij Grace haar verhaal doet over het ‘supermarktgevecht’. Ze was bang dat ze dicht zou klappen op het podium en haar boodschap niet goed zou overkomen ‘en dat is juist niet wat ik wil’.

,,Dit is wel één van de heftigste dingen die ik heb meegemaakt. Kan echt wel met recht zeggen dat het mij bijna heeft gebroken. Bijna. Ik ben niet te breken”, aldus Glennis Grace.

In februari werd Glennis samen met haar 15-jarige zoon en een derde persoon aangehouden na een vechtpartij in een supermarkt in Amsterdam. Zo’n anderhalve maand na het incident bood de zangeres haar “oprechte excuses” aan. Naar eigen zeggen handelde Glennis uit moederinstinct en geeft toe dat ze beter tot tien had kunnen tellen.

Meer DenD