Gordon heeft eindelijk een nieuwe liefde

Door: DitjesenDatjes
12-02-2018

Afgelopen najaar kon heel Nederland zien hoe de ‘trouwdroom’ van Gordon in duigen viel. Toch had hij nog vertrouwen in de liefde, want hij heeft een nieuwe vriend!

Liefde

Gister postte de zanger en presentator een foto op Instagram en Facebook met de tekst “De man waar ik al een tijdje gelukkig mee ben. Liefde overwint alles. Je bent echt mijn kanjer“. Op de foto staat Gordon samen met Kevin Bulgac. Volgens Gordon zijn nieuwe vriend. Opvallend is wel dat hij de foto’s en het bericht al snel van Facebook had verwijderd. Vandaag heeft hij de foto weer gepost, met nog drie andere foto’s waarop ze samen staan.

https://www.instagram.com/p/BfF_KhFnrlD/

 

Volgens het Facebookaccount van Kevin woont hij nu in Almere en studeert hij geneeskunde in Amsterdam. Waar de twee elkaar van kennen is onbekend.

Single

Vorig jaar was te zien dat Gordon deelnemers Manuel en Rogier toch niet leuk genoeg vond om mee te trouwen. Zijn programma ‘Gordon gaat trouwen’ eindigde dus anders dan gepland. De 49-jarige zanger heeft tijdens zijn leven al veel vriendjes gehad, maar nooit bleek de liefde blijvend.

Eén van de meer serieuzere relaties die Gordon had was met Chiel Ebbelaar. Volgens Gordon verdween Chiel van de ene op de andere dag, en daar is de zanger twee jaar lang kapot van geweest.

Hij heeft uit de mislukte relaties wel wat geleerd. Namelijk dat hij te beklemmend kan overkomen. Hopelijk laat hij zijn nieuwe liefde Kevin zijn eigen gang gaan, en doet Gordon het rustig aan.

Meer DenD