Gordon: ‘Ik eindig met mijn ex’

Gordon
Door: Eva Steins
31-03-2021

Gordon heeft het niet altijd makkelijk gehad in de liefde. Na meerdere tevergeefse pogingen is de zanger nog altijd alleen. Zal hij zijn relaties recyclen en eindigen met déze ex?

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Als het aan Gordon ligt, mag een nieuwe vlam zijn leven snel betreden. ,,Was er maar een leuke man in mijn leven. Ik word zo moe van al die kerels”, laat hij weten aan weekblad Story. ,,Ik ben af en toe wel aan het daten, maar daar word ik zo verdrietig van.”

Imago

Volgens Gordon ligt zijn ongeluk in de liefde met name aan het imago dat hij in Nederland heeft. ,,Probeer maar eens een man te vinden die daarmee om kan gaan. Dat gaat in Nederland niet meer lukken. Ik richt mijn pijlen op het buitenland.”

Gordon had vorig jaar een lange periode een stiekeme liefde, die ook strandde. ,,Mijn vorige vriend heb ik een jaar lang verborgen gehouden. We deden alles stiekem, verschenen nooit in het openbaar. Dat is vreselijk.”

Ex

Vanwege de meerdere mislukkingen in zijn liefdesleven is Gordon ten einde raad. Hij denkt er zelfs aan zijn ex een tweede kans te geven. ,,Ik denk dat ik uiteindelijk met Patrick eindig. Dat doen we nu al, we wonen samen”, vertelt Gordon.

Patrick en Gordon verhuizen binnenkort samen naar de hoofdstad. ,,Hij gaat ook mee naar Amsterdam-Noord, al houdt hij zijn woning in Hilversum aan.”

Gordon ziet in Patrick de ideale partner, al mist er één cruciaal ding. ,,We hebben het leuk samen. En voor de seks ontmoeten we anderen. Maar de basis is er, die is onvoorwaardelijk.”

Meer DenD