Gravin Eloise krijgt behoorlijk zakcentje van oma

Gravin Eloise
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Gravin Eloise is de laatste tijd steeds meer in de media. Eerder schreven we over de type man waar de dochter van Constantijn en Laurentien naar opzoek is. Benieuwd? Dat is hier te lezen. Nu verklapt de royalty expert van RTL Boulevard, Marc van der Linden, nog iets over Eloise. Zo zou ze namelijk een behoorlijk zakcentje van haar oma hebben gekregen.

‘Zes nullen’

Eloise is op social media veel vrijer dan haar nichtjes Amalia, Alexia en Ariane. Zo beschikt Eloise over een Instagram- en TikTokaccount. Maar naast deze vrijheid is er een ander verschil met haar nichtjes. Eloise zal namelijk zelf haar geld moeten verdienen. Nu richt ze zich op de Hotelschool in Amsterdam, waar ze hopelijk zal worden toegelaten. Maar naast deze opleiding heeft haar oma haar een behoorlijk zakcentje meegegeven. Marc van der Linden vertelt dat het een bedrag van rond de zes nullen is.

Influencer Eloise ‘ketting van €1000,-‘

Eloise is de laatste tijd veel op Instagram en TikTok te zien. Ze laat hier vaak outfits zien. Ze ontpopt zich als een waar influencer. Laatst liet ze ook een ketting zien, die ze had kregen van haar oom voor de doop. Deze was van Tiffany & Co. en bedroeg een waarde van rond de €1000,-. 

Tags

CONSTANTIJNELOISEGRAVINGRAVIN ELOISELAURENTIENPRINS CONSTANTIJNRTLRTL BOULEVARD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck