Groenewegen beloont zichzelf met een Porsche

Door:
14-10-2019

Dylan Groenewegen sloot een bijzonder succesvol wielerseizoen zaterdag af met winst van Tacx Pro Classic op Neeltje Jans en de sprinter van Jumbo-Visma besloot zichzelf daarvoor te belonen. De 26-jarige Amsterdammer publiceerde maandag op Instagram een foto, waarop hij poseert bij zijn nieuwe bolide: een Porsche Panamera. Groenewegen zette er geen tekst bij, alleen het icoontje van een vlam.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Zo verdiend”, schreef vriendin Nine Storms in de reacties. Groenewegen boekte dit jaar vijftien overwinningen, waaronder één sprintzege in de Tour de France. Hij won met Jumbo-Visma ook de ploegentijdrit in de Tour.

“Dat was het seizoen 2019 en dat was de vijftiende overwinning van het seizoen”, schreef Groenewegen op Instagram na zijn laatste succes in Zeeland. “Blij met mijn seizoen en trots op de mannen van de ploeg en zeker die van de sprinttrein, die heel 2019 100 procent voor mij klaar hebben gestaan! Nu is het tijd voor party EN bij de vijftiende overwinning mocht ik mezelf een cadeau geven, kan jij het raden? Maandag zie je meer.” Het bleek om een fonkelnieuwe auto te gaan. Groenewegen heeft ook zijn maten uit de sprinttrein van Jumbo-Visma een cadeautje beloofd. Het is nog niet bekend wat ze krijgen.

 

BUZZS

 

 

Meer DenD