Groot drama voor Rico Verhoeven: dochtertje breekt rug

Dochter Rico Verhoeven breekt rug
Door: Charlotte Wijnen
15-11-2021

Een groot drama voor Rico Verhoeven: zijn 10-jarige dochter Mikayla heeft haar rug gebroken. Jacky Duchenne, de moeder van Mikayla, is enorm aangeslagen en deelt het nieuws op Instagram.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Machteloos toekijken’

,,Ik heb heel veel vragen over hoe het is gekomen dat Mikayla haar rug gebroken heeft”, schrijft de aangeslagen moeder in haar Instagram Stories. ,,Ze is op school gevallen van een klimrek.”

Het meisje viel zo ongelukkig dat ze haar rug brak. Jacky voelde zich na het ongeluk vooral machteloos. ,,De eerste 48 uur waren verschrikkelijk voor ons twee maar vooral voor haar. Ik kon alleen maar machteloos toekijken.”

Het ongeluk gebeurde anderhalve week geleden en Mikayla is niet meer naar school geweest omdat ze moest rusten. ,,Nu heb ik haar voor het eerst een halve dag naar school gebracht.” Jacky is trots op haar dochter dat ze weer naar school kan. ,,Ze is zo sterk!”, schrijft ze trots.

Grote schrik voor Rico

Voor Rico moet het een grote schrik zijn geweest toen Jacky hem op de hoogte bracht van het ongeluk. Hij is momenteel namelijk in Los Angeles om zijn acteerdroom te verwezenlijken.

Meer DenD