Halfbroer Meghan waarschuwde Harry: ‘Ze gaat je leven verwoesten’

Halfbroer Meghan Markle
Door: Charlotte Wijnen
09-08-2021

Thomas Markle jr., de halfbroer van Meghan, heeft maar weinig goede woorden over de hertogin van Sussex te vertellen. Zo zou hij prins Harry zelfs voor haar hebben gewaarschuwd: ,,Ze gaat je leven verwoesten.”

Oppervlakkig

Dat zei Thomas in de trailer van het nieuwe seizoen van de Australische vip-editie van Big Brother. Hij is één van de beroemdheden die meedoet aan het realityprogramma.

In de trailer beschrijft hij zichzelf als ‘de grootste broer’ van Meghan. Maar hij heeft maar weinig goede woorden over haar te vertellen. Zo noemt hij haar oppervlakkig en zegt hij dat hij prins Harry voor haar heeft gewaarschuwd. ,,Ze gaat je leven verwoesten”, zou hij hebben gezegd.

‘Ze voelt zich beter’

Het is niet de eerste keer dat hij zich negatief uitlaat over zijn zus. In een interview met de Daily Mail vertelde hij dat Meghan veranderd is door de roem. ,,Het lijkt alsof ze zich beter voelt dan alle anderen”, zei hij.

In een brief had hij Harry gewaarschuwd voor een huwelijk met haar. ,,Ik snap niet waarom je de echte Meghan niet ziet die de hele wereld wel ziet. Het kleine beetje beroemdheid is haar naar de bol gestegen. Het is nog niet te laat om het namaak sprookjeshuwelijk af te zeggen”, was het advies van Thomas destijds.

Relatie met vader ook bekoeld

Maar haar halfbroer is niet de enige waar Meghan geen goed contact mee heeft. De relatie met haar vader is ook al jaren bekoeld. Naast dat hij zijn kleinkinderen nog nooit heeft gezien, heeft hij ook prins Harry nog nooit ontmoet.

Wel wilde Thomas zijn dochter begeleiden naar het altaar, maar kreeg vlak voor de grote dag een hartaanval. Prins Charles nam het toen van hem over.

In het beruchte Oprah-interview maakte Meghan duidelijk dat ze zich verraden voelt door haar vader en dat ze niet zit te wachten op een verzoening. Daarnaast bleef Thomas ondertussen praten met de pers, wat de situatie alleen maar erger maakte.

Meer DenD