Harry en Meghan nemen drastisch besluit

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

The Times heeft een nogal drastisch besluit van prins Harry en zijn echtgenote Meghan Markle bekend gemaakt. Het stel heeft een intense maatregel getroffen wegens de vele haat die zij online ontvangen.

Besluit

Het is niet het eerste heftige besluit. Eerder besloot het stel afstand te doen van hun officiële titel. Nu hebben Meghan en Harry besloten te stoppen met sociale media. Niet alleen de eigen kanalen, maar ook die van hun goededoelenstichting ‘Archewell’ zal niet meer voorzien zijn van een sociale media account. In 2019 was Meghan de meest getrollde persoon, aldus Meghan. 

Queen Elizabeth brengt familie bij elkaar

The Sunday Times heeft eerder vandaag aangegeven dat Queen Elizabeth plannen zou hebben de hele Britse koninklijke familie bij elkaar te brengen. De laatste keer is inmiddels alweer een jaar geleden in de maand maart. Met de hele familie zou de koningin haar 95e verjaardag willen vieren. 

Meghan verder zonder Brits paspoort

Eerder deze week werd bekend dat Meghan haar Britse paspoort heeft laten verlopen. Ze verblijft langer dan 270 dagen buiten het Britse koninkrijk, waardoor een kans op het reisdocument voorlopig is verkeken. Voor nu lijkt het gezinnetje van Harry een gelukkig leven te leiden in Californië. Hun landhuis van 14,7 miljoen dollar, gelegen in Santa Barbara is van alle gemakken voorzien. 

Tags

BRITS KONINGSHUISBRITSE ROYALSHARRYHARRY EN MEGHANHARRY MEGHANKONINGIN ELIZABETHMARKLEMEGHANMEGHAN EN HARRYMEGHAN HARRYMEGHAN MARKLEPRINS HARRYPRINSES MEGHAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck