Harry en Meghan revanche pas begonnen: eist excuses koninklijke familie en plant nieuw tv interview

Moddergooien gaat door
Door: Lola van Leeuwen
19-12-2022

Prins Harry en Meghan Markle worden sinds de publicatie van hun Netflix-documentaire alleen nog maar meer in de media besproken. En dit is pas het begin. Harry schijnt al bezig te zijn met het plannen van zijn volgende interviews bij twee Amerikaanse shows in kwestie aan het begin van zijn memoires. En Meghan eist excuses van het Britse koningshuis…

Volgens Britse krant Mirror heeft de kleinzoon van de koningin de volgende staatsgreep blijkbaar al op zak: aan het begin van zijn memoires in januari wil hij een interview geven aan talkshowpresentator Gayle King (67). Door dit interview zouden de twee weer enorm onder vuur kunnen komen liggen, zoals het interview dat Harry en Meghan in maart 2021 met Oprah Winfrey deden.

Daarnaast zouden Harry en zijn vrouw een ontmoeting met het Britse koningshuis hebben om te reageren op diverse beschuldigingen van de Sussexen. Dit laat een insider weten.

Racisme

Een van de beschuldigingen is dat er racisme is onder de leden van het “bedrijf”. Zo was er onlangs een racismeschandaal zelfs bij de rechtbank. Een voormalige hofdame van Elizabeth († 96) nam ontslag na racistische uitlatingen en verliet de rechtbank. 

Meer DenD